Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

εκτός του Μετσόβου πούλμαν : ζήσε Mάη μου να φας τριφύλλι ...!! κυριε δήμαρχε ..!!

εκτός του Μετσόβου πούλμαν ζήσε μαι μου να φας τριφύλλι ...!! κυριε δήμαρχε ..!!
θα κατεβαίνουν και μερικοί με τα πόδια ; με πήρε ένας  φίλος στο τηλέφωνο  προ ο λίγου  !! αλήθεια ; ! η κατηφόρα είναι τσάμπα όπωςσυμφώνησε  και ο ίδιος !! αλλα  απο τα σοκάκια  οπου κατεβαίνουν  οι επισκέπτες και  δεν ξέρουν προς τα που να πάνε και  χάνονται μεσα στα σοκάκια του μετσοβου ..!! τι θα γίνει , διότι έχει συμβεί πολλάκις.

Το μεγάλο σόου αλλα και το στενάχωρο του ζητήματος  οπου προκύπτει με τις κατά συρροή  ''βλακείες'' της δημοτικής αρχής  ... όταν θα ανεβαίνουν  όλοι αυτοί οι αγαπητοί μας επισκέπτες .. ενας ηλικιωμένος ενας λιγο ευτραφής ή ενα μικρο παιδί ή ακομα ενας ανάπηρος , τι θα κάνει για  να φύγουν και να ανεβούν στα οχηματα τους  απο την πλατεία  ή καποιο αλλο σημείο ;
θα πάρει ταξί ;  ή θα  ανεβούνε  την  ανηφόρα του γοργοθά ; (  μαζί μετά τα εξαμαξης ..)

θα τολμουσα να πω παλι οτι εγληματούμε άθελα μας με αυτο το βαθμό προχειρότητας και κρυπτόμενη πισω απο γραφεία κυκλοφοριακής αγωγής και κουραφέξαλα ... τρόικα και στο μέτσοβο ; έλεος  , αν ειναι δυνατον ..!!! προσβητικο για τους μετσοβίτες αυτα τα γραφεία και τα σαχλά , αν δεν μπορείτε τουλάχιστον , εγκαταλήψτε δεν ειναι κακό κυριέ δήμαρχε - διακοπές !!!  !αφού φτάσατε να  λέτε  οτι και  πρωην δήμαρχος για το κυκλοφοριακό ..!! αυτό ονομάζετε μιμιτισμός ή στη λαική !!... παπαγαλισμός ...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου