Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

Tα Παραμυθιά της δημοτικής αρχής Μετσόβου και τα ημίμετρα και προχειρότητες σε ένα νευραλγικό ζήτημα που ταλανίσει το Μέτσοβο καιρό τώρα .. η αδυναμία στο μεγαλείο της

με αυτά τα μέτρα το Μέτσοβο ετοιμάζεται για ολοκληρωτική τουριστική πτώση 


Στο αέρα παλι το κυκλοφοριακό του Μετσόβου

θα είμαι πολύ σύντομος ' αλήθεια  πιστεύει η δημοτική αρχή του Μετσόβου οτι αν θα κλείσει ετσι με τα λόγια εκτός κέντρου του Μετσόβου τα σαββατοκύριακα τα μεγάλα οχήματα - λεωφορεία , και έτσι θα λύσει  το  πρόβλημα ;  πλανάστε πλάνην οικτράν  !αγαπητοί  .
Με μαθηματική ακρίβεια  θα εκτοξευθεί στα ύψη η δυσαρέσκεια των επισκεπτών απο την πρώτη κιόλας μέρα , και ο λόγος που υποστηρίζω τούτο ειναι περισσότερο οτι τα παρακάτω είναι λόγια βγαλμένα απο τους ντόπιους .
Αν κλείσουν λοιπόν εξω τα πούλμαν οπως πιστεύει ο κ.δήμαρχος  τα σαββατοκύριακα , τα δυο εξαθεσια βαν θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν  1 πούλμαν  με  50 άτομα ; και σε πόση ώρα ; !!  και εννοώ θα κατεβάζουν το κόσμο ανα 6  άτομα  (φυσικα στην πλατεία και πάλι)  , αυτο το υποστηρίζει ο αγαπητός  κ.δήμαρχος ; . Έξι άτομα ανα ενα βαν ειναι κοντά στη 1 ώρα  ανα πούλμαν για να ανεβοκατεβάζει τον κόσμο, χάθηκε αυτοματά το  παιχνίδι και ο κόσμος θα τραβάει τα μαλλιά του , αλλά  και φυσικά η άποψη που υποστηρίζει τέτοιες προχειρότητες και αστειότητες θα τολμούσα να πω . 
Και γιατί το λέω αυτο , Φανταστείτε την Κυριακή το πρωί να ''σκάσουν'' 5 πούλμαν παρακαλώ , στο ξερό και αφιλόξενο μέρος που δεν εχει ουτε ένα παγκάκι για ενα ηλικιωμένο, φανταστείτε λοιπόν τι θα γινει εκείνη την ώρα  με 3,4,5 ακόμα και 6 και 7  πούλμαν, σκέτη απογοήτευση και καταστάσεις που θα θίγουν την εικόνα του Μετσόβου για άλλη μια φορά . Η δημοτική αρχή δυστυχώς ξεκινάει απο την τέλος προς την αρχή . Απο οτι διαφαίνεται οι αντιδράσεις στο εξης θα γίνουν εντονότερες .  Δεν γίνεται χωρίς καμια υποδομή σε κανένα σημείο υποδοχής επισκεπτών  απο τα λεγόμενα τις αρχής  να λές οτι κάνεις τουριστικό έργο και να θές να το αναδείξεις ως καινοτομία. Ο Δήμος απορρίπτει ολες τις προτάσεις για υποδομές υποδοχής των επισκεπτών και αστεύεται με ημίμετρα που θίγουν σε μεγάλο βαθμό ακόμα και τα συμφέροντα  των τουριστικών μαγαζιών το κύριο πνεύμονα της τοπικής ακόμα και αυτόνομης οικονομίας . Και τώρα έρχεται να κλείσει το θέμα με μια ανακοίνωση δήθεν ''μανιφέστο '' οπου στο πρωτο σαββατοκύριακο θα πέσει στο κενό, και όπως έχουμε πει επανειλημμένος . οι τουρίστες θα αποχωρούν απο το χωριό σε μεγαλύτερα ποσοστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου