Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Κτηματολόγιο και Ορεινές περιοχές - Ημερίδα στο Μέτσοβο


Διεπιστημονική ημερίδα με θέμα «Κτηματολόγιο,ολοκληρωμένες αποδόσεις και πολιτική γης ως θεμέλια ολοκληρωμένης ανάπτυξης για τις ορεινές περιοχές» πραγματοποιείται την Τετάρτη, 13 Απριλίου, στην αίθουσα του Μετσόβιου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στο Μέτσοβο. Η ημερίδα διοργανώνεται από το Ίδρυμα Ανάπτυξης του Μετσόβιου Κέντρου σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ερευνών Κτηματολογίου στο πλαίσιο των κύκλων ανοιχτών διεπιστημονικών ημερίδων του ΕΜΠ για το 2011.
Η ημερίδα θα αρχίσει στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 3 το μεσημέρι και κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν διεξοδικά οι συλλογικές διεπιστημονικές μεταπτυχιακές εργασίες για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη των Νομών Αιτωλοακαρνανίας, Φθιώτιδας και Χαλκιδικής. Θα μιλήσουν ακόμη ο Ομότιμος Καθηγητής του ΕΜΠ Δημήτρης Ρόκος, η Επίκουρος Καθηγήτρια του ΕΜΠ Έφη Δημοπούλου και ο υποψήφιος Διδάκτωρ του ΕΜΠ Βάιος Κώτσιος.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με συντονιστή τον Καθηγητή κ. Ρόκο, στην οποία θα λάβουν μέρος και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές και φοιτήτριες του ΕΜΠ στο Μέτσοβο, αλλά και οι εκπρόσωποι φορέων της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι οργανώσεων και πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου