Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕΤΣΟΒΟΥ ΕΓΓΥΕΙΤΈ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΏΝ

το όραμα της υπερβάσεως των εσωτερικών αντιθέσεων.

Εδώ και πολύ καιρό παρακολουθώ με την καλή έννοια φυσικά  και  καταγράφω τα καλά και τα κακά  της νέας δημοτικής αρχής του  νέου διευρυμένου Δήμου Μετσόβου με επικεφαλή και Δήμαρχο '' μπολντόζα''  τον Νίκο τον Τσομπίκο !!!  .

Ενας νέος Δήμος με πολλά νέα πρόσωπα αλλα και  νέες  κοινωνικές μεθόδους λειτουργίας  , γιαυτό έχω την αίσθηση για να εκφραστώ  τροχάδην ,  οτι παει  καλά σε μεγάλο βαθμό ο νέος Δήμος Μετσόβου ,  και απορώ με της επιθέσεις φιλίας  των γειτόνων του δημαρχείου!!! .

Κύριος γνώμονας για να μη το κουράζουμε και απο δώ , και μια απο τις κατευθύνσεις είναι το οτι απέναντι τους ( του νέου Δ.Σ )  υπάρχουν  βαριές παρακαταθήκες ως γνωστόν  , αλλά και  πολλές νέες  ευθύνες για το αύριο όλων των χωριών και φυσικά των κάτοικων , αυτά λέει ο Καλλικράτης και εκεί  θα πρέπει να στραφούμε .


Απορώ μερικοί γιατί αφού πιστεύουν σε αυτό που έχουμε ξανά πει παλιότερα , μένουν να το πω προσκολλημένοι με ''ακίνητα'' γεγονότα  που δεν ειναι και τόσο του παρόντος,  αλλα περισσότερο επίκαιρα  θα έλεγα .
Τα προβλήματα κατεμέ  που πρέπει να είναι πρώτα και μπροστά στην ατζέντα του νέου δήμαρχου είναι η εσωτερική οικονομική μετανάστευση των νέων και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, και  άμεσα μάλιστα  , αλλιώς ο δήμος θα ερήμωση και θα νερκώση.

Τα υπόλοιπα περί κληρονομιάς κτιρίων  κ.τ.λ  , τα βρίσκω και ας με κατανοήσει  ο φίλος  το πώς το εννοώ και ιδίως για αυτον ,   λίγο υποκινούμενα αν μπορούσα να το εκφράσω έτσι , αλλά και μιμητικό δείγμα γιαννιώτικης πολίτικης  τεχνοτροπίας προοδευτισμού και τηλεοπτικής  και έντυπης  μόδας στην σοσιαλιστική εποχή  ( που ζούμε καλά στο πετσί μας) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου