Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Αμπελόφιλόσοφοι μέρος Α'

Οι πραγματιστές του Δήμου Μετσόβου  ψευτολόγοι  , και αμπελόφιλόσοφοι,
δεν έχοντας τι άλλο να πούνε για να κατηγορήσουν , διότι βλέπουν οτι δεν θα είναι η επόμενη δημοτική αρχή και αυτό είναι 100% σίγουρο .
Άρχισαν πάλι τα ίδια ψεύδη και τις  βωμολοχίες , πρέπει λένε τονίζοντας το ,  να ψηφίζουμε άτομα που ζούνε στο δήμο Μέτσοβου , εν μέρη πολύ σωστό , αλλά ας  πει κάποιος άλλος!!  θα έπιανε και  τόπο .


Είδαμε λοιπόν  αυτούς ( της δημοτικής αρχής )  που σήμερα ζουν στο δήμο Μετσόβου , πόσο, και τι  ακριβώς έχουν  προσφέρει  στην τοπική κοινωνία.
Οχι μόνο δεν πρόσφεραν  στην τοπική κοινωνία αλλά και την ζημίωσαν κιόλας , και θα φύγουν τώρα  κυριλέ και ατσαλάκωτοι  .
Πρόσφεραν   και μας  έκαναν σπουδές λοιπόν στην  απόκρυψη ,την παραπλάνηση , την άπατη, το  ψέμα , και την μεταμφίεση !!!.
Όταν πήραν κάποτε μέρος στις τοπικές εκλογές ,μερικοί , δεν ζούσαν και αυτοί στο Δήμο Μετσόβου,νομίζω , απλός τότε ο κόσμος τους προτίμησε , ώστε να τους φέρουν πιο κοντά στο χωριό τους .Τους τίμησαν δήλαδη ,  και αυτοί έγιναν άφαντοι . Μερικοί νομίζουν ότι οι συχωριανοί έχουν μνήμη χρυσόψαρου , φυσικά και δεν έχουν,  απλός έχουν κάτι που μερικοί το υποτιμούν , το φιλότιμο.
Μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε το προσόν  και μεις να ζήσουμε στο δήμο του Μετσόβου , αλλά κάποτε οι δικοί μας γονείς ίσως έφυγαν από το Μέτσοβο γιατί  τότε μπορεί να  μην υπήρχαν αρκετές  δουλείες για όλους .


αργοναύτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου