Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Η αποχώρηση , το στόρι και το αποτέλεσμα ...

Πάντως η αποχώρηση του Δασούλα απο το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Μετσόβου δείχνει πολλά . Πρώτον δείχνει οτι το ΠΑΣΟΚ παρά τον αγώνα του Δασούλα σε διάφορα μέτωπα επί εποχής ΝΔ ,ήταν ο φόβος και ο τρομος του τζαφεα τον υπολοίπων συνεργατών του,
και μετά απο   την  εκλογική Νίκη του ΠΑΣΟΚ ,    του περασμένου έτους το ΠΑΣΟΚ ίσως και να σκέπασε αρκετά παρατράγουδα  του Δήμου Μετσόβου .

Ετσι νομίζω συνεχίστηκε η ανέχεια σε μερικά πράγματα και πρόσωπα ακόμα και ο διαχωρισμός οικογενειών και ανθρώπων .Ετσι ηταν φούμαρα τα οσα έταξαν ίσως στον Δασουλα οτι αν βγει το ΠΑΣΟΚ στο Μέτσοβο θα μπει κάθε κατεργάρης στο μπάγκο του .Και αφού ο Δασούλας κατά την δικία μας γνώμη , δεν είδε φως σε πολλά , αποφάσισε να μείνει ουδέτερος.  Πάντως για τον Ευθυμίου αυτό είναι μονο  πλήγμα, αλλα το τελειωτικό χτύπημα για τον Δήμο Μετσόβου , διότι ο δασουλας θα σήκωνε πολλούς ψήφους .Τωρα ο Ευθυμίου ,είναι λες και έχασε το καλύτερο σέντερ φορ .

Συνεπώς  το ΠΑΣΟΚ στο Δήμο του Μετσόβου , κατά την δικιά μας ταπεινή εκτίμηση δεν θα περάσει το 7  με 8 % . δηλαδή το μισό της αρχικής εκτίμησης που είχαμε κάνει για τον αγαπητό και συμπαθή δάσκαλο κύριο Ευθυμίου .


ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου