Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΠΑΣΧΑ 2012 : ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΤΖΑΦΕΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ ..!!

Μέτσοβο - the center of the word!! .. ένα χωριό,  ένας δήμος των μεγάλων ανατροπών !.. πλέον ο δημοφιλέστερος πολιτικός Άρχων στο Μέτσοβο είναι και πάλι ο πρώην δήμαρχος Μετσόβου  Κώστας Τζαφέας, ποιος θα το πίστευε οτι σε τόσο μικρο χρονικό διάστημα η παράταξη Τζαφέα θα κατάφερνε να  συντρίψει τους πάντες και τα πάντα..! έτσι η νυν δημοτική αρχή απόψε θα εμφανιστεί στην Ανάσταση με κατεβασμένα οχι μονο τα αυτιά... αλλα και τα πολιτικά σώβρακα .!..

..και αφού όπως πάντα μιλάμε πολιτικά και μόνο, ολα αυτά συμβαίνουν..!! διότι η νυν δημοτική αρχή έφερε Χρόνια πίσω ολόκληρο το Δήμο Μετσόβου  σε πολλά  ζητήματα, αφού η στασιμότητα σε αναπτυξιακά ζητήματα  είναι πλέον το σήμα κατατεθέν της,  επίσης  όμως λάβωσε ανεπανόρθωτα και  χωρίς προηγούμενο τον  Τουριστικό γόητρο του Μετσόβου..

Τσακίζει  ο Τζάφεας  χωρίς καμία αμφιβολία  απ άκρη σε άκρη  σε ολόκληρο το Δήμο Μετσόβου..  αλλά και εξω απο αυτο !.. έτσι  τώρα το Πάσχα του 2012 δικαιώνεται πανηγυρικά  μπροστά στα μάτια των συγχωριανών του  ! .. και απο την άλλη  αποδεικνύει οτι η νυν παράταξη ειναι ενα μεγάλο σκορποχώρι !...  Επίσης μαθαίνουμε οτι η νυν δημοτική αρχη χλευάζεται πολιτικά απο ολόκληρο το χωριό,αλλά ακόμα και απο τους δικούς της, και ο λόγος  ;!..  το περίσσιο αρχοντιλίκι που την διακατέχει άνευ λόγου, αλλά και η πλήρη ανικανότητα σε  διαχειριστικά και  δεκάδες αυτονόητα  ζητήματα που προκύπτουν καθημερινά καθιστούν  πλέον ..και ίσως .. σε μια απο τις χειρότερες δημοτικές αρχές που πέρασε ποτε απο Μέτσοβο.!!.

Και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...!!! να δείτε οτι πολύ σύντομα  .. όλοι στο Μέτσοβο θα φωνάζουν   ''γεια σου Δήμαρχε ..'' αυτόν που πραγματικά του αξίζει..  και οχι τους πολιτικούς λούστρους του περιφερειάρχη!!

metsovitis.blogspot.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου