Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Μέτσοβο: τι θα γίνει με το σπασμένο Σταυρό στην Αγία Τριάδα..

Προς το δημοτικό συμβούλιο:
Το τελευταίο χρονικό διάστημα πολύ κόσμος επισκεφτείτε το χωριό μας - για μια βόλτα στην παράδοση, και τον επίγειο παράδεισο , το Μέτσοβο.
Μπαίνοντας στο χωριό απο την επάνω είσοδος , μετά το ίδρυμα και το κέντρο υγείας είναι η μικρή και θαυματουργή εκκλησία της Αγίας Τριάδας .Απορώ και ερωτώ το διοικητικό συμβούλιο του χωρίου, όπως πράττει έτσι μεθοδικά η νέα δημοτική αρχή (όπως στην χρυσοβίτσα με την κυρία ...) , να πράξη και σε αυτή την περίπτωση , διότι δεν είναι ορθό και πρέπον μια εκκλησία που περνάνε καθημερινά τουρίστες, οπου με την όραση επεξεργάζονται και απολαμβάνουν το μοναδικό περιβάλλον του χωρίου , να βλέπουν και αυτό ..τον σπασμένο Σταυρό, να μην εχει αντικατασταθεί εδώ και πολύ καιρο, τι θα σκεφτούν ; ..
Απο τά μέσα του '10 (2ος του '11 έχουμε) μέχρι σήμερα , το θέαμα αυτό νομίζω οτι μας εκθέτει σε ένα βαθμό (θρησκευτικός τουρισμός ) , αλλά και την ίδια την εκκλησία της Αγίας τριάδας , φαίνεται οτι είναι και προσωπικά νομίζω, μιά παραμελημένη εκκλησίτσα , αρκετό καιρό τώρα .
Νομίζω οτι το νεο διοικητικό συμβούλιο του χωρίου θα πρέπει να μεριμνήσει σε ενα βαθμό άμεσα , έστω και αν είναι αρμοδιότητα άλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου