Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Πέρασαν τα 8 τελευταία πέτρινα χρόνια για Δήμο Μέτσόβου , τώρα ..''όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε' .

Απορίας άξιον είναι οτι ο τζαφέας και χωρίς να το λέω υποτιμητικά,  κατάφερε τελικά να συμπλήρωσει
ψηφοδέλτιο την ύστατη στιγμή και μετά χιλίων βασάνων και στεναγμών. Να νε καλά ο μέγας  Άλφα κάπας  !! .Ο ίδιος ο τζαφέας αλλά και όλο το επιτελείο του, που πέρασαν τα 8 τελευταία πέτρινα χρόνια απτο Μέτσοβο,  δεν κατάφεραν να μαζέψουν τίποτα ,παρόλα τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα, δεν τα κατάφεραν να μαζέψουν έναν ικανοποιητικό αριθμό νέων καθαρών πολιτών  με άποψη, γνώμη αλλά και το βασικό, τόλμη , για να στελεχωθεί με σοβαρότητα το ψηφοδέλτιο τους.Ετσι αποδεικνύετε οτι πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό πολιτών δεν τους προτίμησαν .  Και  έτσι αρκέστηκαν να ξανακατέβουν με τα ίδια ''φθαρμένα'' δημοτικά πρόσωπα ,τι χεις Γιάννη μου τι χα πάντα, στο ΝΕΟ δήμο Μετσόβου.βγήκαν εκεί μερικά άτομα ανυποψίαστους πολίτες , τους  ψάρεψαν   , τους έταξαν ( όπως οι ίδιοι το λένε κιόλας ) , ώστε να γεμίσουν ψηφοδέλτιο, και μετά θα τους αδειάσουν όπως το κάνουν , εδώ και  πολλά έτη  τωρα  .
Και το λέω αυτό διότι όλοι οι πολίτες εκεί στα ψηλά βουνά γνώριζαν ότι  αντιμετώπιζε μεγάλες και πολλές αρνητικές γνώμες για το ψηφοδέλτιο του, μέχρι και να μην κατέβει στις εκλογές τον συμβούλευαν  , ώστε να φύγει  ως  δήμαρχος επί τιμή στο μέλλον,  και οχι δήμαρχος με μια ήττα βαριά . Και επαληθευτήκαμε και εμείς και ολόκληρος ο νέος και παλιός Δήμος.Ψηφοδέλτιο έγινε τελικά ,  μετά χιλίων βασάνων, υποσχέσεων , εκβιασμών ,ταξίματα πολλά ,και φυσικά ,και με τις πίεσης το κυρίου άλφα κάππα , τώρα απομένει να δούμε το μέγεθος της ήττας. Γιατί  για νίκη την 7η Νοέμβρη  δεν νομίζω να περιμένει κανείς τους ,  και λόγος,  έκαναν λάθη το ένα μετα το άλλο, δεν τους φταίει κανείς άλλος . Είναι επίσης γνωστό το ξέρει ίσως και  ο ίδιος ο τζαφεας.Η 7η Νοέμβρη ειναι η μεγάλη βραδιά  του Νίκου Τσομπίκου , πρώτου σε προτιμήσεις ψήφων εδώ και 20 χρόνια.Όπως το καλό κρασί λοιπόν ο Νίκος Τσομπίκος , περιμένει την 7η Νοέμβρη,και  δικαιωματικά μπορούμε  πλέον πούμε οτι του αξίζει να την περιμένει , διότι είναι πραγματικά μια ακτίνα φωτός ,  μια Ελπίδα για την νέα Πορεία ολόκληρου τον νέο δήμο Μετσόβου.Τώρα για τον τζαφέα
και όποιον τον στηρίζει , όπως λέει και ο σοφός λαός , ''όπως στρώνεις θα κοιμηθείς'' .

εύχομαι καλή επιτυχία λοιπόν σε όλους τους υποψήφιους του νέου διευρυμένου καλλικρατικού Δήμου Μετσόβου , έστω και ας παίρνουν μέρος από άγνοια ,  στηρίζοντας ένα οπισθοδρομικό καθεστώς  , που 8 χρόνια  είδαμε, Το πως πλουτίζουν μερικοί ηγέτες τους  ,που εμείς τους ψηφίζουμε .


ιάσων ν.μπίμπος
υποψ.Δημοτικός με την  Πορεία Ελπίδας του Νίκου Τσομπίκου για το Νέο  Δήμο Μέτσοβου  (Εγνάτιας Μηλιάς ) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου