Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010 ΜΠΑΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΗ ..πρωτος απο αριστερα ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΤΣΟΒΟΥ













Ο Αναστάσιος Μπάος, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα πριν επτά χρόνια, έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να δείξει μεγάλη θέληση για τη ζωή και ενεργή συμμετοχή στον αθλητισμό.
Είναι αθλητής της άρσης βαρών και έχει λάβει μέρος σε Εθνικές και Διεθνείς Οργανώσεις με σημαντικές διακρίσεις. Κατέχει το Παγκόσμιο και το Πανευρωπαϊκό Ρεκόρ το 2009 στο άθλημα της Άρσης Βαρών σε πάγκο στην κατηγορία Νέων στα +100 κιλά. Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία νέων στα +100 κιλά.
Ο κ. Μπάος , ευχαρίστησε τον κ. Αργύρη «για την τιμητική πρόταση να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού». Η πρόταση αυτή, όπως είπε, αποτελεί άλλη μία απόδειξη του ενδιαφέροντος του κ. Αργύρη για το σύνολο των πολιτών της Ηπείρου και ιδιαίτερα για όσους έχουν πραγματικά ανάγκη για αλληλεγγύη και ισότητα ευκαιριών.
«Γνωρίζω ότι αυτό που εκπροσωπώ είναι μια μικρή μερίδα ανθρώπων, αλλά χωρίς τη βοήθεια της κοινωνίας της Ηπείρου, ίσως να μην μπορέσουμε να κάνουμε μια ράμπα για το αύριο, γιατί τα ΑμΕΑ έχουν δικαίωμα στη ζωή», είπε με νόημα ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου