Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα αποκάλυψη για τον ξενώνα Καχριμάνη













Μια ακόμα αποκάλυψη για την υπόθεση του ξενώνα της οικογένειας Καχριμάνη έρχεται να ταράξει τον υποψήφιο περιφερειάρχη. Η ίδρυση της εταιρείας από την γυναίκα και την κόρη του, για την εκμετάλλευση του ξενώνα, την Τρίτη 3 Αυγούστου, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Πρωινά Νέα.



Η συγκεκριμένη μέρα αποδεικνύεται η αποφράδα ημέρα για τον Αλέκο Καχριμάνη, μιας και - όπως έχουμε ξαναγράψει- μέσα σε μία μέρα έγιναν όλα και αφού είχαν προηγηθεί τα δημοσιεύματα που «ξεσκέπαζαν» την ιστορία του ξενώνα.






Στις 3 Αυγούστου συνεδρίασε η ΕΠΑΕ που ... από λάθος του υπαλλήλου της Πολεοδομίας της Νομαρχίας δεν κατάλαβε πως το κτίριο της οδού Τοσίτσα ήταν χαρακτηρισμένο διατηρητέο και ... παρέκαμψε τη μικρή αυτή λεπτομέρεια!






Στις 3 Αυγούστου εξέδωσε την οικοδομική άδεια η πολεοδομία του Δήμου Ιωαννιτών, την οποία άδεια βέβαια αναγκάστηκε να ανακαλέσει με παρέμβαση του Υπουργείου.






Στις 3 Αυγούστου έσπευσε στο ΙΚΑ μέλος της οικογένειας για να τακτοποιήσει τα ένσημα των εργατών (δεν γλύτωσε όμως το πρόστιμο καθώς ο έλεγχος απέδειξε ότι οι εργατοώρες που δηλώθηκαν δεν ανταποκρίνονται στην έκταση των εργασιών που είχαν εκτελεστεί και μάλιστα χωρίς οικοδομική άδεια)






Στις 3 Αυγούστου έδωσε τη συνέντευξη-απολογία στα μέσα ενημέρωσης ο Νομάρχης Αλέκος Καχριμάνης.






Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα των Πρωινών Νέων, στις 3 Αυγούστου συνέβη και κάτι ακόμη: η σύζυγος του κ. Καχριμάνη, Ελένη Κασσάρου και η κόρη του Μαρία Καχριμάνη, συγκρότησαν την εταιρεία «Ε. ΚΑΣΣΑΡΟΥ - Μ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ Ο.Ε.» που εμφανίζεται ως η τελική εκμισθώτρια του ξενώνα, από τον γαμπρό του κ. Καχριμάνη, Σπύρο Μπαλαμπέκο.






Μεγάλη βιασύνη, εντελώς συμπτωματικά (!!!!), για μια υπόθεση που ο κ. Καχριμάνης αγωνίζεται να πείσει πως «όλα έγιναν νόμιμα».






Στις 3 Αυγούστου είχαν όλοι ... δουλειές με φούντες!!!!






(Στη φωτογραφία το δημοσίευμα της εφημερίδας με τη φωτοτυπία από τον αριθμό βιβλίου εταιρικών του Πρωτοδικείου Ιωαννίνων)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου