Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ:Τα πρώτα 50 ονόματα από τον Νίκο Τσομπίκο

Πορεία Ελπίδας» ο συνδυασμός του υποψηφίου δημάρχου

Με πρόσωπα από όλα σχεδόν τα δημοτικά διαμερίσματα των σημερινών δήμων Μετσόβου και Εγνατίας και την κοινότητα Μηλιάς που συγκροτούν το νέο δήμο Μετσόβου και με διαφορετική κομματική προέλευση, συγκροτείται το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Τσομπίκου. Είναι ο πρώτος από τους τέσσερις υποψηφίους που ανακοινώνει πρόσωπα.Υποψήφιοι είναι ακόμη ο νυν δήμαρχος Μετσόβου Κώστας Τζαφέας, ο Δημήτρης Βαδεβούλης, προερχόμενοι και οι τρεις από τη Ν.Δ αλλά κανείς με επίσημη στήριξη, (οι κ.κ Τσομπίκος και Βαδεβούλης δηλώνουν ανεξάρτητοι), ενώ το ΠΑΣΟΚ έδωσε τη στήριξη στον Λεωνίδα Ευθυμίου.Η «μάχη» στο νέο δήμο Μετσόβου θα είναι σκληρή και λόγω των τεσσάρων ως τώρα ψηφοδελτίων και λόγω της κόντρας που υπάρχει στο Μέτσοβο.

Αλλαγή σελίδας υπόσχεται ο κ. Τσομπίκος
Ο συνδυασμός «Πορεία Ελπίδας» όπως είναι το όνομα, έδωσε χθες στη δημοσιότητα τα πρώτα 50 ονόματα που μετέχουν και ταυτόχρονα ο υποψήφιος δήμαρχος τονίζει σε μήνυμα του προς τους συνδημότες του, ότι ο δήμος αλλάζει σελίδα.«Είμαστε όλοι εδώ, μαζί, για την αλλαγή σελίδας που χρειάζεται ο Δήμος που ονειρευόμαστε, ο Δήμος που μας αξίζει. Αφήνουμε στο παρελθόν όλα τα προβλήματα, οικονομικά, θεσμικά, την κακοδιαχείριση, την αδιαφάνεια, τις παρατυπίες και ότι άλλο χαρακτηρίζει την απερχόμενη διοίκηση, τραβώντας κόκκινη γραμμή και προχωράμε. Σας θέλουμε όλους συμπαραστάτες και αρωγούς στη νέα μας προσπάθεια. Κανείς δεν περισσεύει».Παραθέτοντας τα 50 ονόματα ο κ. Τσομπίκος σημειώνει ότι «στην προσπάθεια αυτή συστρατεύονται αξιόλογοι και ευυπόληπτοι πολίτες».Πρόκειται, να σημειώσουμε, για πρόσωπα που και στο παρελθόν έχουν ασχοληθεί ενεργά με την αυτοδιοίκηση στους δυο δήμους που συνενώνονται και προέρχονται, είτε από τη Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ, είτε από άλλα κόμματα, γεγονός που δείχνει την πολυσυλλεκτικότητα του ψηφοδελτίου

Οι πρώτοι υποψήφιοι
Με αλφαβητική σειρά οι 50 υποψήφιοι του συνδυασμού του κ. Τσομπίκου, είναι:Βουκουβάλας Χρήστος, Γιωτάκη Άννα, Γκολογιάννης Δημήτριος, Γκούμας Κων/νος, Γκουντέβενος Μιχαήλ, Δασούλας Γεώργιος, Δημουλάς Δημήτριος, Ζαρκάδης Χρήστος, Ζήσου Όλγα, Ζολώτα Χρύσα , Ζώης Ιωάννης, Κοντοστέργιος Δημήτριος, Κοντοστέργιου Δέσποινα, Κουτελίδας Αναστάσιος, Κρομμύδας Κων/νος, Κωσταμένα-Μακρή Παρασκευή, Λάμπρου Δημήτριος, Λεονταρίδης Ιωάννης, Μαργαρίτης Στυλιανός, Μαυρογιώργος Στέργιος, Μήτσιος Ιωάννης, Μπακαδήμας Βασίλειος, Μπίτου Τζένη, Μπόσδρα Δήμητρα, Νάκος Γεώργιος, Ντούτση Δήμητρα, Πάϊδας Κων/νος, Παπαγγέλης Δημήτριος, Παπαχρήστος Χρήστος, Πάφης Γεώργιος, Πέλλης Ανδρέας, Περιστέρη Σοφία, Περιστέρης Γεώργιος, Πέρτσαλη Βασιλική, Ρακκάς Παύλος, Σιούλη Αφροδίτη, Σιώζος Δημήτριος, Σιώλος Ιωάννης, Σταύρου Παύλος, Συντριβέλης Κων/νος, Ταλάρης Στέργιος, Τέγος Γεώργιος, Τζαρούχης Αθανάσιος, Τζίμας Απόστολος, Τσαπραλής Κων/νος, Τσιάκαλος Δημήτριος, Τσιατούρας Χρήστος, Φάβας Κων/νος, Χρόνης Γεώργιος, Χρόνης Νικόλαος.

ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου